Shangri-La Bangkok

Minun piti palata Hong Kongista Suomeen. Mutta kuten yleensä, niin nytkin tuli vielä yksi keikka heitettäväksi. Paluu siis Bangkokin kautta. Pakko oli pesettää setti sukkia ja paitoja, sillä en ollut varautunut tähän. Hotelliksi tuli Shangri-La Bangkok.

Sisäänkirjaantumisessa oli joku häikkä. Vaikka tarkat tiedot laskuun oli laitettu jo etukäteen hotellille tiedoksi, niin ne olivat silti väärin papereissa. Onneksi varsinainen sisäänkirjaantuminen hoidetaan huoneessa, joten kävin suihkussa sillä aikaa, kun henkilökunta ravasi korjailemassa tietoja kuntoon.

SLBK-Shangri-La-Wing-Deluxe-River-View-Room

Shangri-La Bangkok, hieman rauhaton

Shangri-La Bangkok oli jotenkin kamalan sivussa kaikesta. Laskin, että jos lähden käymään tutulla klubilla, jää yöuni aivan liian pieneksi seuraavaa työpäivää ajatellen. Kävin yksillä sitten ihan vaan hotellin baarissa, missä oli joku hääseurue jatkoilla. Minusta lapsia ei tässä hotellissa olisi pitänyt olla, mutta ihmeellisesti niitä vaan haittana pyöri kiljumassa.

Huoneeseen illalla palatessa, oli sänky käyty repimässä auki. Taisin unohtaa laittaa kiellon astua kynnystä pidemmälle päälle. Lisäksi joku näppäräsorminen oli tonkinut toalettilaukun sisällön pitkin kylppärin tasoa esille.  Ärsyttävää. Olen hirvittävän tarkka yksityisyydestäni, ja ajatus omien parranajovehkeiden asettelusta jonkun toimesta valkoisen liinan päälle, tuntuu jotenkin vastenmieliseltä.

Tiedän, että jotkut tyykkää siitä, että huoneessa ramppaa jatkuvasti joku tuomassa suklaata ja täydentämässä jääkaappia. No, minä en tykkää. Kyllä sen sängyn saa itsekin auki

23. kerroksen huoneeseen kuuluivat myös lounge-palvelut. En saanut illasta heti unta, joten käväisin katsomassa löytyisikö sieltä vielä pientä syötävää. Tyttö toi minulle hedelmälautasen ja join yhden konjakin. Niillä uni tuli, ja jatkui onneksi aamuun asti.

SLBK-Horizon-Club-LoungeSLBK-Krungthep-Wing-Lobby-at-NightSLBK-Gallery-Amazing-Siam

Ostoksia ja hyvä kuntosali

Sain hoidettua käynnin paljon lyhyemmässä ajassa kun olin ajatellut. Kävin MBK:lla ostamassa muutaman piuhan, joita tahtoo aina hukkua ja jäädä matkan varrelle. Ostoslistalla olisi ollut vielä paljon ruokatavaroitakin, mutta en jaksanut enää lähteä niitä muualta etsimään. Muistelin Tokyu:n yläkertaa ruokapuolen kohdalla paremmaksi, kuin se sitten olikaan. Moni juttu jäi nyt hankkimatta.

Shangri-La Bangkok:in uima-allasalue on suuri, mutta kamalan rauhaton. Henkilökunta löysi minulle kuitenkin puolivarjoisan paikan, mistä oli näkymä Chao Phrayalle. Koska urheilu oli jäänyt täysin nolliin muutaman päivän aikana, halusin käydä vähän venyttelemässä ennen lentoa. Hotellin Health Center oli melko mainio paikka. Sali keikkuu ihan rakennuksen reunalla, ja treenatessaan saattoi katsella alas joelle ja allasalueelle. Saisipa kotonakin salille saman näkymän.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.