Ritz-Carlton Hong Kong

Ritz-Carlton Hong Kong. Rehellisesti en tajua miksi minun piti asua tässä hotellissa. Hotelli kun sijaitsee Kowloonin alueellla Hong Kongissa, ei Hong Kong Island:lla.  No annettakoon anteeksi. Ritz-Carltonin aulasta pääsi hissillä suoraan ihan kelvolliseen ostoskeskukseen, ja Harbour Cityn tavoitti viidessä minuutissa. City oli silti kuitenkin ärsyttävästi 10 minuutin lauttamatkan, tai tunnelin alituksen päässä. Tylyt taksikuskit eivät puhuneet edelleenkään englantia, ja kuljettajaa en nyt käyttööni saanut.

Hong Kongin ydinnalue muodostuu Hong Kongin saaresta, Citystä, joka on alueen taloudellinen keskus, ja joka on ainut järkevä paikka asua, jos tänne töitä on tullut tekemään. Lahden toinen puoli on Kowloonin niemimaata ja tätä ympäröivät Kiinan rajalle ulottuvat Uudet terratoriot.

The_Ritz-Carlton_Hong_Kong-night

Ritz-Carlton

Ritz-Carlton:in hotellihuoneet sijaitsevat jossain 110-120 kerroksen tietämillä. Itse hotellin aula on 9. kerroksessa, josta pääsee sitten pääaulaan 103. kerroksen kohdalle. Kaupunki jää 500 metriä alapuolelle.  Ritz-Carlton on kai maailman toiseksi korkein hotelli.

Hotellin 118. kerroksessa, 484 metrin korkeudessa sijaitseva baari on maailman korkeimmalla sijaitseva sellainen, ja samassa kerroksessa sijaitseva uima-allas on maailman korkein uima-allas. Kai. Sanon kai vähän joka kohtaan, koska johonkin päin maailmaa joku aina tekee jossain vaiheessa korkeamman.

Huone oli ihan hyvä, ehkäpä parasta olivat ihanan isot ikkunalaudat. Sitä Hong Kongin elämää olisi voinut seurailla ikkunan äärestä hyvin, jos siis ei olisi seuraillut niitä pilvi joita nyt oli minun 115. kerroksen huoneeni ja maan välissä.

Ritz_HongKong_00074_1220x520The_Ritz-Carlton_Hong_Kong_The_Lounge_&_BarThe_Ritz-Carlton_Hong_Kong_Tin_Lung_Heen_View_from_103

Victoria Peak ja hieronta

Ehdin käväistä jälleen myös Victoria Peak:lla. Se on se, Hongkonginsaaren 500 metrin korkuinen kukkula. Jos minun olisi pakko asua Hong Kongissa, asuisin ehkäpä täällä. Saaren korkeimman kohdan viileä ilma on hyvin miellyttävää kesäisin. Tarkoitus oli napata videolla Symphony of Lights- valoshow, mutta sekin oli nyt enemmän sumushow. Koska tämä show lässähti, päätin järjestää itselleni oman shown hieronnassa.

Jestas, että siro kiinalaistyttö oli hyvä. Tankojen avulla tunnista tuli täydellinen. Rakastan pieniä kantapäitä selässäni.

About The Author

Related Posts

One Response

  1. Joona

    Itsekin olen tuolla Ritzin baarissa käynyt ja mielestäni jokaisen on siellä käytävät, kun Hong Kongissa pyörähtää.

    Vastaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.